Image

Frank's æblekage

Her i denne efterårstid med mange æbler er det på tide at bage en æblekage
Her en dejlig kage til kaffen, fyldt med chokolade og pyntet med æbler og nødder.    

 

Vareforbrug:

 
190g margarine
72g perfect ”Sødemiddel” alm. Sukker kan bruges.
100g melis
4 æg
1 tsk. Bagepulver
50g kogechokolade
1 stang vanilje

Fyld:

3-4 æbler
3 spsk. Melis
1 spsk. Kanel
 
Lidt fedtstof og kokusmel til formen.                                           

Fremgangsmåde:

 
Smør en springform med fedtstof og strø lidt kokosmel på.
Hak chokoladen groft. Skræl æblerne og skær dem i både.
Vend dem i melis og kanel.
Rør fedstof og melis.
Kom æggene i ét ad gangen.
Vend mel og bagepulver i dejen og hæld den i formen.
Stik æblebådene ned i dejen drys med de grofthakket haselnødder.
Bag kagen en god time ved 175 grader.

Breadcrumbs

Dagens vejr

Broken Clouds

17.7°C

herlev

Broken Clouds
Humidity: 65%
Wind: W at 2.24 M/S
SP_WEATHER_FRE
Overcast Clouds
10.09°C / 20.37°C
SP_WEATHER_LøR
Light rain
7.35°C / 15.34°C
SP_WEATHER_SøN
Light rain
4.74°C / 15.1°C
SP_WEATHER_MAN
Scattered Clouds
5.57°C / 16.12°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo