Groft rugbrød med havre

Groft rugbrød med havre

Dag 1

Surdej tages ud fra køleskab og blandes med ingredienserne

Herefter henstår de i 24 timer (surdejen går igang og laver nye gærceller)

Der skal bruges:

  • 300g rugkærner
  • 50 gram nødder, solsikkekærner, graskarkærner,             

       eller hvad man nu har i huset

  • 300g Rugmel
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk Honning
  • ca. 8,5 dl---- vand

  

Dag 2

Blandes sammen med

  • 200g Hvedemel
  • 200g Havremel
  • 50g Havreklid

blandes så det får løs/fast konstistens 

Drys Sesamfrø i top og bund.

 Bagetid:

1/2 time på 50 grader

1/2 time på 100 grader

2 timer på 190 grader

Breadcrumbs

Dagens vejr

Few Clouds

3.57°C

herlev

Few Clouds
Humidity: 89%
Wind: WSW at 2.73 M/S
SP_WEATHER_SøN
Clear Sky
0.61°C / 11.98°C
SP_WEATHER_MAN
Scattered Clouds
3.19°C / 13.31°C
SP_WEATHER_TIR
Light rain
6.18°C / 12.69°C
SP_WEATHER_ONS
Few Clouds
4.26°C / 12.47°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo