Klejner

Ingridienser:

400g Hvedemel
150 g Sukker
80g Smør
2 tsk. Bagepulver
2 Æg
ca. 3 spsk Fløde
2 spsk Cognac
1 Citron skalden revet herfra gerne øko eller ikke sprøjtet
½ tsk stødt kardemomme.

Ingridienserne æltes sammen i en ensarted dej, hviler

i køleskab i mindst en halv time.

Dejen rulles ud og klejnerne koges i Rafinol, Palmin giver

en grim eftersmag.

Denne portion giver ca. 120 stk

------

Ved brug af atwel:

400g Hvedemel
75g Atwel
80g Smør
2 tsk. bagepulver
2 Æg
ca. 3 spsk Fløde
2 spsk Cognac
1 Citron skalden revet herfra gerne øko
½ tsk stødt kardemomme.

Breadcrumbs

Dagens vejr

Scattered Clouds

2.84°C

herlev

Scattered Clouds
Humidity: 87%
Wind: E at 2.4 M/S
SP_WEATHER_SøN
Clear Sky
0.54°C / 11.86°C
SP_WEATHER_MAN
Overcast Clouds
2.99°C / 12.95°C
SP_WEATHER_TIR
Light rain
3.9°C / 10.74°C
SP_WEATHER_ONS
Broken Clouds
5.46°C / 12.81°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo