Klejner

Ingridienser:

400g Hvedemel
150 g Sukker
80g Smør
2 tsk. Bagepulver
2 Æg
ca. 3 spsk Fløde
2 spsk Cognac
1 Citron skalden revet herfra gerne øko eller ikke sprøjtet
½ tsk stødt kardemomme.

Ingridienserne æltes sammen i en ensarted dej, hviler

i køleskab i mindst en halv time.

Dejen rulles ud og klejnerne koges i Rafinol, Palmin giver

en grim eftersmag.

Denne portion giver ca. 120 stk

------

Ved brug af atwel:

400g Hvedemel
75g Atwel
80g Smør
2 tsk. bagepulver
2 Æg
ca. 3 spsk Fløde
2 spsk Cognac
1 Citron skalden revet herfra gerne øko
½ tsk stødt kardemomme.

Breadcrumbs

Dagens vejr

Overcast Clouds

1.57°C

herlev

Overcast Clouds
Humidity: 97%
Wind: NNW at 1.29 M/S
SP_WEATHER_MAN
Light rain
0.24°C / 2.72°C
SP_WEATHER_TIR
Overcast Clouds
-0.23°C / 3.83°C
SP_WEATHER_ONS
Light Snow
0.77°C / 2.36°C
SP_WEATHER_TOR
Broken Clouds
-1.36°C / 3.03°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo