Rugbrød med øl

1.dag

Surdejen tages ud af køleskabet

blandes med vandet
 
1sp. honning så surdejen får noget at leve af.
1 l. vand
2 tsk. salt
500g Skårne rugkærner
250g hvedemel

2. dag

        3  dl. vand eller mørkt øl

500g rugmel
125g solsikkekærner hele
125g hørfrø
Smør formen 3l med olivenolie og drys med sesamfrø
ihæld dejen og lad den henstå i ca 30 min.
 
inden da fratages ca 2 dl. af dejen til ny surdej.
 
Sættes herefter på risten, i en kold ovn på nederste rille. 
 
Ovnen sættes til 100C° i 1 time
Derefter sættes til 200C° i 2 timer

Smager fantastisk når de kommer ud af fryserens og ristes hårdt, afkølet og med en Skive god ost på.

—Stort set alle rugbrød smager godt når de bliver ristet

Breadcrumbs

Dagens vejr

Scattered Clouds

2.84°C

herlev

Scattered Clouds
Humidity: 87%
Wind: E at 2.4 M/S
SP_WEATHER_SøN
Clear Sky
0.54°C / 11.86°C
SP_WEATHER_MAN
Overcast Clouds
2.99°C / 12.95°C
SP_WEATHER_TIR
Light rain
3.9°C / 10.74°C
SP_WEATHER_ONS
Broken Clouds
5.46°C / 12.81°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo