Forel med karrykartofler

                       Ingredienser:     

        

 

                   

Kartofler

170g kartofler
2-3 stk fed hvidløg
1spsk. karry
olivenolie
salt, peber
karry kartofler

Grønsagerne

2 stk. gulerødder
1 stk. pore
2 stk. grønne asparges
Persille til drys.
salt

Grønsagerne

Forel

 
1 stk. forel ca. 250-300g
½ bakke flødeost naturel
persille
purløg
 Billed af forel mangler

Fremgangsmåde 

Kartoflerne koges skæres i skiver og koges
i ca. 10 min. olivenolien kommes på en
varm pande, hvidløgene svitses sammen
med karry, kartoflerne tilsættes og får ved
god varme ca. 5 min.
 
------------
Grønsagerne forkoges i 10 min. hvorefter de
kommes i et ildfast fad.
 
Flødeosten blandes sammen med småtskårne                      .
persille og purløg.
 
Forellen fyldes ud med flødeosten, sættes i
midten af det ilfaste fad sammen med
grønsagerne og får ca 10-15 min
ved 180 °C
 
Bon Appetit
 

Breadcrumbs

Dagens vejr

Clear Sky

-1.64°C

herlev

Clear Sky
Humidity: 95%
Wind: W at 1.08 M/S
SP_WEATHER_ONS
Clear Sky
-2.43°C / 5.3°C
SP_WEATHER_TOR
SP_WEATHER_RAIN_AND_SNOW
-1.85°C / 6.52°C
SP_WEATHER_FRE
SP_WEATHER_RAIN_AND_SNOW
-1.47°C / 2.08°C
SP_WEATHER_LøR
Broken Clouds
-3.5°C / 3.46°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo