Dampet laks med kartoffelstrimler

Laks med skin

 

Ingridienser

 

200g Kartofler
2 stk. Små løg
3stk. Hvidløg store
1 stk. Tomat

 

1 tsk. eller efter smag Salt
Peber
1 stk Chili
Olivenolie
Citron
Ingefær
 

Til laksen

 
1 skive fersk laks med skin (Laksekotelet)
2 stk. lauerbærblade
1stk. chili
1 lille dusk timian
lidt ingefær
IMG 5472
      

Fremgangsmåde

 
Kartoflerne skrælles og rives groft på et rivjern
Løgene skæres i små stykker
Hvidløgene findeles
Ingefær findeles
 
Hvidløgene kommes i lidt varm olivenolie sammen
med peber, salt og chili samt løgene når det er
svitset kommes kartoflerne .
I gryden skal det have ca. 12 min efter det er svitset
 

  

Den frosne laks dampes sammen med l kryderrierne
der skal kun 1,5 cm vand i gryden, det skal have ca. 10 min
fra vandet koger
Der kan kommes lidt frikhakket persille over.
Bon appetit.
 
 

Breadcrumbs

Dagens vejr

Light rain

1.43°C

herlev

Light rain
Humidity: 93%
Wind: WSW at 1.1 M/S
SP_WEATHER_MAN
Light Snow
-2.12°C / 0.41°C
SP_WEATHER_TIR
SP_WEATHER_RAIN_AND_SNOW
-1.55°C / 3.01°C
SP_WEATHER_ONS
Moderate Rain
3.42°C / 6.26°C
SP_WEATHER_TOR
SP_WEATHER_RAIN_AND_SNOW
0.59°C / 3.18°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo