Ingredienser:     

        

 

                   

Kartofler

170g kartofler
2-3 stk fed hvidløg
1spsk. karry
olivenolie
salt, peber
 

Grønsagerne

2 stk. gulerødder
1 stk. pore
2 stk. grønne asparges
Persille til drys.
salt

 

Forel

 
1 stk. forel ca. 250-300g
½ bakke flødeost naturel
persille
purløg
 Billed af forel mangler

Fremgangsmåde 

Kartoflerne koges skæres i skiver og koges
i ca. 10 min. olivenolien kommes på en
varm pande, hvidløgene svitses sammen
med karry, kartoflerne tilsættes og får ved
god varme ca. 5 min.
 
------------
Grønsagerne forkoges i 10 min. hvorefter de
kommes i et ildfast fad.
 
Flødeosten blandes sammen med småtskårne                      .
persille og purløg.
 
Forellen fyldes ud med flødeosten, sættes i
midten af det ilfaste fad sammen med
grønsagerne og får ca 10-15 min
ved 180 °C
 
Bon Appetit

Breadcrumbs

Dagens vejr

Overcast Clouds

1.57°C

herlev

Overcast Clouds
Humidity: 97%
Wind: NNW at 1.29 M/S
SP_WEATHER_MAN
Light rain
0.24°C / 2.72°C
SP_WEATHER_TIR
Overcast Clouds
-0.23°C / 3.83°C
SP_WEATHER_ONS
Light Snow
0.77°C / 2.36°C
SP_WEATHER_TOR
Broken Clouds
-1.36°C / 3.03°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo