Laks med skin

 

Ingridienser

200g Kartofler
2 stk. Små løg
3stk. Hvidløg store
1 stk. Tomat

 

1 tsk. eller efter smag Salt
Peber
1 stk Chili
Olivenolie
Citron
Ingefær
 

Til laksen

 
1 skive fersk laks med skin (Laksekotelet)
2 stk. lauerbærblade
1stk. chili
1 lille dusk timian
lidt ingefær
 
      

Fremgangsmåde

 
Kartoflerne skrælles og rives groft på et rivjern
Løgene skæres i små stykker
Hvidløgene findeles
Ingefær findeles
 
Hvidløgene kommes i lidt varm olivenolie sammen
med peber, salt og chili samt løgene når det er
svitset kommes kartoflerne .
I gryden skal det have ca. 12 min efter det er svitset
 

  

Den frosne laks koges/dampes sammen med l kryderrierne
der skal kun 1,5 cm vand i gryden, det skal have ca. 10 min
fra vandet koger
Der kan kommes lidt frikhakket persille over.
Bon appetit.
Image

Breadcrumbs

Dagens vejr

Overcast Clouds

1.57°C

herlev

Overcast Clouds
Humidity: 97%
Wind: NNW at 1.29 M/S
SP_WEATHER_MAN
Light rain
0.24°C / 2.72°C
SP_WEATHER_TIR
Overcast Clouds
-0.23°C / 3.83°C
SP_WEATHER_ONS
Light Snow
0.77°C / 2.36°C
SP_WEATHER_TOR
Broken Clouds
-1.36°C / 3.03°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo