Tomatsuppe

Ingredienser 2 personer

1 stk. stor porre (ca. 150g)
130g gulerod
ca. 400g hvidkål
1 spsk. olie, oliven eller hørfrøolie
½l grønsagsbouillon
1 pakke eller dåse flået hakkede tomater
1 lille dåse koncentreret tomatpuré 70g
40g revet ingefær
1 tsk. spiskommen
1 spsk basilikum tørret
1½ paprika
peber
salt
gurkemeje rå eller tørret
 
150g oksekød højst 10% fedt
 
4 store spsk Creme Fresh                            
                                     

Fremgangsmåde

 
Hvidkål, gulerødder, samt toppen af porren skæres i
små stykkerog sammen med den revne ingefær
koges sammen med grønsagsbouillon ca 14 min.
hvorefter den blændes til den er fintdelt.
 
Oksekødet svitses i olie, den blendede masse ihældes
resten af kryderrierne tilsættes, det sidste af porren
skæres i tynde skiver og tilsættes suppen,
lad det simre 10 min.
 
Suppen er meget tykflydende.
tomatsuppe
 

Servering

Server Tomatsuppen med fuldkornsbrød
eller grovflute med hvidløg
med 1 par spsk Creme Fresh tilsat.
 
Pr. pers.:
 
Energi 1350 kJ Kulhydrat 6g Fedt 15g uden brød
 

 

 

 

 

Servering

Server Tomatsuppen med fuldkornsbrød
eller grovflute med hvidløg
med 1 par spsk Creme Fresh tilsat.
 
Pr. pers.:
 
Energi 1350 kJ Kulhydrat 6g Fedt 15g uden brød

Breadcrumbs

Dagens vejr

Overcast Clouds

1.57°C

herlev

Overcast Clouds
Humidity: 97%
Wind: NNW at 1.29 M/S
SP_WEATHER_MAN
Light rain
0.24°C / 2.72°C
SP_WEATHER_TIR
Overcast Clouds
-0.23°C / 3.83°C
SP_WEATHER_ONS
Light Snow
0.77°C / 2.36°C
SP_WEATHER_TOR
Broken Clouds
-1.36°C / 3.03°C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo